tulevat STRESSINHALLINNAN koulutukseTUusi ammatti hyvinvoinnista? HAE MUKAAN SUOSITTUUN Stressinhallinnan ja palautumisen valmentajakoulutuKSEEN Villa MandalaAN (200H)

Haku on auki NYT 2020-2021 koulutukseen!

Tämä koulutus antaa sinulle työkalut ja osaamisen stressinhallinnan ja palautumisen kentällä työskentelyyn. Jaamme pääomamme Sinulle valmentajien, psykologien, psykoterapeutin, lääkärin ja taideterapeutin ammattitaidoilla.

Meille on tullut viime vuosina selväksi, että kysyntää stressinhallinnan Hengähdyshetkiä®-valmennustyökaluillemme ja luento- ja koulutuspyynnöille on enemmän kuin mitä ehdimme itse (ilman stressiä!) tarjoamaan. Siksi olemme vakuuttuneita siitä, että stressinhallinnan valmennus on tulevaisuuden erikoistumisala ja että kentälle tarvitaan paljon uusia osaajia.

Voit yhdistää valmennustyökalut nykyiseen työhösi, tai astua kokonaan uuden ammatin pariin. Villa Mandala on toiminut vuodesta 2011 alkaen Suomen johtavana (ja ensimmäisenä) stressinhallinnan asiantuntijayrityksenä, ja valmentanut kymmeniä tuhansia suomalaisia ja kansainvälisiä yksityishenkilöitä, sekä yritysryhmiä, ministeröitä ja kansalaisjärjestöjä palautumisen parissa. Työkalupakistasi tulee tuhti, ja tunnet valmistuessasi olosi varmaksi käytännön työhön astumiseen.

Opit:

-ohjaamaan Hengähdyshetkiä®-harjoituksia yksityisille henkilöille ja yritysryhmille 
- valmentamaan omia asiakkaitasi, alaisiasi tai oman työyhteisösi jäseniä parempaan palautumiseen
-sovittamaan paremman jaksamisen työkalut osaksi mitä tahansa työnkuvaa - sekä seuraamaan ja mittaamaan sopivaa arkisen stressin määrää
-lisäksi voit pitää myös omia stressinhallinnan luentojasi, workshopeja ja koulutuksiakin aiheen parista valmistuttuasi.

Kenelle valmentajakoulutus sopii?

+ Luokan opettajille, päiväkotien työntekijöille, nuorisotyön parissa työskenteleville
+ Esimiehille ja johtotehtävissä työskenteleville
+ Personal trainereille, ryhmäliikuntaohjaajille, eri liikuntalajien valmentajille
+ HR-työntekijöille
+ Mielenterveystyötä tekeville, jotka haluavat rikastaa keho-mieliharjoitteiden työkalupakkiaan (nuorisopsykiatria, syömishäiriöt, ylikuormitus- ja uupumuspotilaat)
+ Erityisen kiireisessä tai stressaavassa työssä oleville (myyntityö, ilmailuala, erikoisasiantuntijan tehtävät, pelastustehtävät jne.)
+ Niille, jotka haluavat oppia käyttämään joogastakin tuttuja ja tutkitusti akuuttiin ja pitkäkestoiseen stressiin tehoavia työkaluja, mutta eivät halua joogaopettajiksi, eivätkä halua opiskella dynaamista joogaa eivätkä joogafilosofian viitekehystä.


21 PÄIVÄN VERKKOVALMENNUS PALAUTUMISEEN JA STRESSINHALLINTAAN

TULOSsA JÄLLEEN SYKSYLLÄ 2019

Alkaako "stressireppusi" täyttyä ja askel painaa, mutta lomaan on vielä pitkä aika? Haluaisitko kerrankin kulkea kesälomalle niin, että olet täysissä voimissasi läsnä? Niin, että energiaa riittää ilman, että pakkojuhlaa tarvitsee taistella läpi puolikoomassa työstressistä? Niin, että lomalla voit keskittyä siihen itseensä; lomasta nauttimiseen?

Aloitamme 1-2 vuodessa 21 päivän huippusuosittu stressinhallinnan verkkovalmennuksen Hengähdyshetkiä®. Tällä kurssilla olet maamme stressinhallinnan ykkösosaajien huomissa. Kätevä digitaalinen alusta takaa, että voit suitsia stressin juuri, kun sitä eniten haluat, tismalleen siellä missä tahdot. Kurssin harjoitukset ovat katsottavissa vielä kurssin jälkeekin. Jotkin harjoituksista saat ikiomaksi.

HENGÄHDYSHETKIÄ-OHJELMAN 21 PÄIVÄN VERKKOVERSIO ON TÄSMÄISKUMAISTA "LUOMUHOITOA" STRESSIIN. OPIT KURSSILLA:

 • stressinhallintaan ja rentoutumiseen liittyvästä kehon fysiologiasta

 • stressiin auttavista palautumistekniikoista

 • stressaantuneen keho-mielelle sopivasta ravitsemuksesta

 • yleisimmistä toimintamalleista stressissä

 • hyvästä unesta 

 • siitä, mikä on mielen ja ajatuksien voima stressireaktiossa.

 • saat harjoituksien kertausaikaa 25.6 saakka.  

Rentoutus- ja hengitysterapian, joogan, coachingin, mindfulnessin ja kehonhuollon tekniikat saavat askelet hyvinvointiin tuntumaan helpoilta. Päätät kurssin levollisen mielen, vahvistuneen itsetuntemuksen ja latautuneiden voimien kanssa. Kokeile jo harjoituksia ilmaiseksi täällä >>


11.10.-13.10.2019 Hengähdyshetkiä / silence remix

Tervetuloa viettämään viikonloppu Hengähdyshetkiä (Silence REMIX) -retriitille Villa Mandalaan.

MITÄ? Hengähdyshetkiä on täsmäiskumaista "luomuhoitoa" stressiin. Tällä retriitillä syvennymme erityisesti hiljaisuuteen ja sen kautta harjoiteltaviin eri meditaatio-, hengitys-, mindfulness- ja tarkkaavaisuustekniikoihin. Teemme päivittäin helppoja joogan inspiroimia kehonhuoltotekniikoita. Retriittipäivät pe-su vietetään täydessä hiljaisuudessa alla olevan kurssiohjelman mukaisesti. Hiljaisuuteen laskeudutaan perjantain intron jälkeen ja se puretaan yhdessä sunnuntaina. Opettaja puhuu eli ohjaa harjoituksia hiljaisuuden aikana.

Päivittäisten hiljaisuudessa tehtävien harjoitusten ohella vietämme aikaa puhtaassa ja hiljaisessa ympäristössä keskellä luontoa. Vahva luonto ympärillä tarjoaa mahdollisuuden kokea luontoyhteys ja syvä hiljaisuus, jolloin hengähdyshetkiin siirtyminen, irti omasta arjesta on mahdollista. Lähdet kotiin avoimien aistien, levollisen mielen, vahvistuneen itsetuntemuksen ja latautuneiden voimien kanssa.

Retriitin opettajana toimii stressinhallinnan valmentaja Mia Jokiniva. Hengähdyshetkiä-harjoituksiin voit tutustua jo etukäteen Mian kirjojen, Hengähdyshetkiä sekä Stressin luomuhoito parissa.

Ilmoittautuminen alkaa 01.08.2019
 

 


yksityisille suunnatut retriitit:

Hengähdyshetkiä / stressinhallinnan retriitti / Teemana resilienssi / Mia Jokiniva Villa Mandalassa pe-su 12.07-14.07.2019


 • hengähdyhetkiä-STRESSINHALLINTAvalmennus (8 VK) YRITYKSISSÄ 

 • HENGÄHDYHETKIÄ-STRESSINHALLINTAVALMENNUS (16 VK) YRITYKSISSÄ 

 • kysele myynti@villamandala.fi

 


 

 • YRITYKSESI YKSITYISTAPAHTUMA: Luento, valmennus, harjoitus omissa tiloissa

 • YHTEISÖSI OMA stressinhallintapäivä

 • kysele myynti@villamandala.fi


Nimi *
Nimi